Verbouwing villa

Deze villa staat op een lang smal kavel met een knik. De knik is vlak achter de achtergevel, waardoor de tuin niet volledig te overzien was vanuit de villa.
Door de uitbouw gedraaid ten opzichte van de villa te plaatsen is er vanuit de nieuwe leefruimte maximaal verbinding met de tuin. Tevens kun je vanaf je eettafel de klassieke achtergevel van de woning zien, het statige gevoel blijft hierdoor optimaal. Dit wordt nog meer versterkt doordat de uitbouw door een glazendak en puien gescheiden is van de villa.

Werkzaamheden Atelier007: overleg wensen opdrachtgever, ontwerp uitbouw, visualisatie (3D), bouwkundig tekenwerk, ondersteuning vergunningsaanvraag.

Atelier007-gerard-ter-hofte-villa-uitbreiding-monument-stadsgezicht-stucwerk-glas-uitzicht-eet-woon-kamer-700x525-001Atelier007-gerard-ter-hofte-villa-uitbreiding-monument-stadsgezicht-stucwerk-glas-uitzicht-eet-woon-kamer-002-bestaand